Wat zijn diffuser juwelen ?

Diffuser juwelen

Essentiële oliën kan je op verschillende manieren gebruiken. Je geniet van het aroma wanneer je een paar druppeltjes aanbrengt in een diffuser. Hierdoor worden de essentiële oliën op lage temperatuur verdampd in een ruimte. Je kan een diffuser in de woonkamer zetten maar vele zetten de diffuser ook op de slaapkamer om zo te genieten van een heerlijke, ontspannende slaap.

Daarnaast bestaan er ook diffuser juwelen. Dit zijn prachtige medaillons waarin een gekleurd viltje zit. Op dit viltje breng je 1-2 druppels essentiële olie aan. Je sluit het medaillon en hierdoor geniet je van het aroma omdat het juweel dicht op je huid wordt gedragen. Je hebt medaillons die je aan een halsketting kan hangen maar je hebt er ook als armband.

Aromatherapie

Wat is nu het voordeel van deze essentiële oliën te gebruiken in juwelen? Wanneer wij aan een flesje essentiële oliën ruiken, gaat dit aroma binnen de 2 seconden naar onze hersenen. Daar ligt ons emotioneel brein wat wil zeggen dat we dikwijls een geur linken aan een bepaalde herinnering. Daarna gaat het aroma binnen de 2 minuten terechtkomen in onze bloedbaan. En na 20 minuten zit het in elke cel van ons lichaam. Dus waar je essentiële oliën ook aanbrengt of ruikt, het komt altijd in ons lichaam terecht en voert daar zijn werking uit.

Essentiële oliën zijn de essentie van onze planten, bloemen en bomen. Door een destillatieproces bij de juiste temperatuur en lage druk, bekomen we een 100 % zuivere essentiële olie van de plant. Bij de essentiële oliën van Young Living worden er strenge voorwaarden gesteld. Zij dragen ook het "sead-to-seel" label wat ons garandeert dat we hier met zeer kwalitatieve oliën te maken hebben.

Met gaat selectief te werk bij de zaadjes te planten op gronden die vooraf onderzocht worden naar sporen van bevuiling. Deze gronden liggen altijd vrij in de natuur. Wanneer er onkruid groeit tussen de planten, worden deze zelfs met de hand verwijderd. Een intensief proces maar men wil op een zo hoog mogelijke, natuurlijke manier te werk gaan. Er worden geen enkele chemicaliën gebruikt op de planten. Dagelijks worden er enorm veel testen gedaan in de laboratoriums en men laat zelfs testen uitvoeren door derde partijen. Dit alles om 100 % natuurlijke essentiële oliën te garanderen. Hierdoor kunnen de essentiële oliën ons lichamelijk, emotioneel en mentaal ondersteunen.

Aroma juwelen

Diffuser-of aroma juwelen zijn dus niet zomaar juwelen maar dankzij de combinatie met essentiële oliën in het juweel, kan je genieten van een heerlijk aroma in een mooi juweel. Neem een kijkje in onze webshop waar je mooie halskettingen met medaillons terug vind alsook prachtige diffuser armbanden. Daarnaast hebben we ook nog een diffuser sleutelhanger zodat je een heerlijk geurend aroma mee kan nemen in je handtas of in je auto.